Vlagyimir fejlődése

A TF háttéranyagok wikiből

Érdekességek a rendkívüli sebességgel látványos fejlődésre képes Vlagyimirról:

1998. november 03.
Összefutsz Tb.gátló Vlagyimirral. Fairlight főpapja. Egy zafír védőgyűrűt, egy drako pikkelyvértet, egy angyalok gyűrűjét, egy villám szimbólumot, egy denevér szimbólumot, egy nap szimbólumot, egy lidérckoronát, egy tűzúr csizmáját, egy lordok övét, egy arany papi karkötőt és egy adamantit kesztyűt visel. Bézs-Korona érdemrendet visel. Ruházatát egy halálelementál trófea, egy ongóliant hadúr trófea és egy élőholt ősmágus trófea színesíti. Ő is a te K.T.-dbe tartozik. Övén 94 kalandozóskalp fityeg! Jobb kezében egy Mjölborg kalapácsát, bal kezében egy energiapajzsot tart. Érzékeled auráját: színtelen, jelezve a pártatlan semlegest. Egy meleg kézfogás, rövid hírcsere, aztán újból elváltok.
[Forrás: forduló]

2002. augusztus 21.
A táborozás 1. napján összeakadsz Tb.gátló Vlagyimirral. Fairlight főpapja. Egy zafír védőgyűrűt, egy drako pikkelyvértet, egy villám szimbólumot, egy lidérckoronát, egy tűzúr csizmáját, egy lordok övét, egy arany papi karkötőt, egy adamantit kesztyűt, egy ősmágus fülbevalóját és egy angyalok gyűrűjét visel. Bézs-Korona érdemrendet visel. Fegyverzetét egy rd'alv lélektipró trófea, egy Techiulan trófea és egy fertőzött ent trófea ékesíti. Furcsa jelvénye van: bézs alapon édeskés illatú halálsikoly. Övén 94 kalandozóskalp fityeg! Jobb kezében egy Mjölborg kalapácsát, bal kezében egy energiapajzsot tart. Lőfegyvere egy hosszú íj.
[Forrás: forduló]

2003. május 29.
Összefutsz Tb.gátló Vlagyimirral. Fairlight főpapja. Egy zafír védőgyűrűt, egy drako pikkelyvértet, egy villám szimbólumot, egy lidérckoronát, egy tűzúr csizmáját, egy lordok övét, egy arany papi karkötőt, egy adamantit kesztyűt, egy ősmágus fülbevalóját és egy angyalok gyűrűjét visel. Bézs-Korona érdemrendet visel. Felszerelését egy varkaudar őslich trófea, egy árnygólem trófea és egy fertőzött ent trófea teszi egyedivé. Egy szövetséghez tartozik, mutatja a ruhájára festett jel: bézs alapon édeskés illatú halálsikoly. Övén 94 kalandozóskalp fityeg! Jobb kezében egy Mjölborg kalapácsát, bal kezében egy energiapajzsot tart. Lőfegyvere egy hosszú íj. {támadása: 49.} Tisztán érzed auráját: az ő jelleme is semleges. Egy meleg kézfogás, rövid hírcsere, aztán újból elváltok.
[Forrás: forduló]

2003. augusztus 01.
Az 1. napon találkozol egy kopasz, teljesen vak, borzasztó hosszú szakállas ember férfival. Fairlight főpapja. Egy adamantit kesztyűt, egy angyalok gyűrűjét, egy arany papi karkötőt, egy drako pikkelyvértet, egy Khór maszkját, egy lidérckoronát, egy lordok övét, egy ősmágus fülbevalóját, egy tűzúr csizmáját, egy villám szimbólumot és egy zafír védőgyűrűt visel. Bézs-Korona érdemrendet visel. Ruházatát egy varkaudar őslich trófea, egy árnygólem trófea és egy fertőzött ent trófea díszíti. Hovatartozását apró jelvény mutatja: bézs alapon édeskés illatú halálsikoly. Övén 94 kalandozóskalp fityeg! Jobb kezében egy Mjölborg kalapácsát, bal kezében egy energiapajzsot tart. Lőfegyvere egy hosszú íj. Auráját érzékelve máris tudod, színtelen semleges, mint Neked. Összeismerkedtek. Az ő neve Tb.gátló Vlagyimir. Bizalmas homlokérintésetek lehetővé teszi, hogy a későbbiekben is kapcsolatot tarthassatok fenn.
[Forrás: forduló]

2003. november 07.
Találkozol egy kopasz, teljesen vak, borzasztó hosszú szakállas ember férfival. Fairlight főpapja. Egy adamantit kesztyűt, egy angyalok gyűrűjét, egy arany papi karkötőt, egy drako pikkelyvértet, egy Khór maszkját, egy lidérckoronát, egy lordok övét, egy ősmágus fülbevalóját, egy tűzúr csizmáját, egy villám szimbólumot és egy zafír védőgyűrűt visel. Bézs-Korona érdemrendet visel. Fegyverzetét egy varkaudar őslich trófea, egy árnygólem trófea és egy tl'urlang vadász trófea színesíti. Valamilyen szövetség tagja, jelvénye: bézs alapon édeskés illatú halálsikoly. Övén 94 kalandozóskalp fityeg! Jobb kezében egy Mjölborg kalapácsát, bal kezében egy energiapajzsot tart. Lőfegyvere egy hosszú íj. Összebarátkoztok egymással. {egészsége: 86.}
[Forrás: forduló]

2005. május 26.
Összefutsz egy kopasz, teljesen vak, borzasztó hosszú szakállas ember férfival. Fairlight lényeként az univerzum felett uralkodó ősistenség. Egy angyalok gyűrűjét, egy árnyszőttest, egy Doemon kőkarkötőjét, egy dr'thanox gyűrűt, egy drag'kór fülkarikát, egy draklen köpenyt, egy értépő sarkantyút, egy Ghudd'zilla kesztyűt, egy Hantas karperecét, egy Hatalom Karkötőjét, egy hűbéresi gyűrűt, egy Hulcarhud övét, egy jáde ékszert, egy Khór maszkját, egy kreiton palástot, egy Kyeli maszkját, egy kyorg övcsatot, egy Notermanthi amulettet, egy örökkéval.kristályát, egy ősi csizmát, egy ősi vállvédőt, egy quwarg nyakpántot, egy rogalhal csuklópántot, egy ryuku csataszoknyát, egy ryuku függőt, egy ryuku hüvelykgyűrűt, egy ryuku kalózkendőt, egy ryuku ökölgyolcsot, egy Sárkány Amulettjét, egy szamurájvértet, egy szerencsetalizmánt, egy teknős mágiapáncélt, egy Teremtő koronáját, egy titanit lábvédőt, egy Toyaki csuklópántját, egy troglodita gyűrűt és egy tűzhaj diadémet, egy villám szimbólumot, egy Yuin gyöngysorát, egy Zarknod fülbevalóját visel. Bézs-Korona érdemrendet visel. Fegyverzetét egy Ting Ro Ce trófea, egy Hulcarhud trófea és egy Méniach, a Zöld trófea teszi egyedivé. Hovatartozását apró jelvény mutatja: bézs alapon édeskés illatú halálsikoly. Övén 94 kalandozóskalp fityeg! Jobb kezében egy szamurájkardot, bal kezében egy Ting Ro Ce pajzsát tart. Lőfegyvere egy teriád íj.
[Forrás: forduló]

2006. április 07.
Összeakadsz Tb.gátló Vlagyimirral. Fairlight lényeként az univerzum felett uralkodó ősistenség. Egy angyalok gyűrűjét, egy árnyszőttest, egy Doemon kőkarkötőjét, egy dr'thanox gyűrűt, egy drag'kór fülkarikát, egy draklen köpenyt, egy értépő sarkantyút, egy Ghudd'zilla kesztyűt, egy Hantas karperecét, egy Hatalom Karkötőjét, egy hűbéresi gyűrűt, egy Hulcarhud övét, egy jáde ékszert, egy Khór maszkját, egy kreiton palástot, egy Kyeli maszkját, egy kyorg övcsatot, egy Notermanthi amulettet, egy örökkéval.kristályát, egy ősi csizmát, egy ősi vállvédőt, egy quwarg nyakpántot, egy rogalhal csuklópántot, egy ryuku csataszoknyát, egy ryuku függőt, egy ryuku hüvelykgyűrűt, egy ryuku kalózkendőt, egy ryuku ökölgyolcsot, egy Sárkány Amulettjét, egy szamurájvértet, egy szerencsetalizmánt, egy teknős mágiapáncélt, egy Teremtő koronáját, egy titanit lábvédőt, egy Toyaki csuklópántját, egy troglodita gyűrűt, egy tűzhaj diadémet, egy villám szimbólumot, egy Yuin gyöngysorát és egy Zarknod fülbevalóját visel. Bézs-Korona érdemrendet visel. Felszerelését egy Ting Ro Ce trófea, egy Hulcarhud trófea és egy Méniach, a Zöld trófea teszi egyedivé. Jelet látsz a ruhájára festve: bézs alapon édeskés illatú halálsikoly. Övén 94 kalandozóskalp fityeg! Jobb kezében egy szamurájkardot, bal kezében egy Ting Ro Ce pajzsát tart. Lőfegyvere egy teriád íj. Körbejárhatod, figyelheted elgondolkodó ábrázatát, mivel nem lát téged.
[Forrás: forduló]

2006. június 01.
Összefutsz Tb.gátló Vlagyimirral. Fairlight lényeként az univerzum felett uralkodó ősistenség. Egy angyalok gyűrűjét, egy árnyszőttest, egy Doemon kőkarkötőjét, egy dr'thanox gyűrűt, egy drag'kór fülkarikát, egy draklen köpenyt, egy értépő sarkantyút, egy Ghudd'zilla kesztyűt, egy Hantas karperecét, egy Hatalom Karkötőjét, egy hűbéresi gyűrűt, egy Hulcarhud övét, egy jáde ékszert, egy Khór maszkját, egy kreiton palástot, egy Kyeli maszkját, egy kyorg övcsatot, egy Notermanthi amulettet, egy örökkéval.kristályát, egy ősi csizmát, egy ősi vállvédőt, egy quwarg nyakpántot, egy rogalhal csuklópántot, egy ryuku csataszoknyát, egy ryuku függőt, egy ryuku hüvelykgyűrűt, egy ryuku kalózkendőt, egy ryuku ökölgyolcsot, egy Sárkány Amulettjét, egy szamurájvértet, egy szerencsetalizmánt, egy teknős mágiapáncélt, egy Teremtő koronáját, egy titanit lábvédőt, egy Toyaki csuklópántját, egy troglodita gyűrűt, egy tűzhaj diadémet, egy villám szimbólumot, egy Yuin gyöngysorát és egy Zarknod fülbevalóját visel. Bézs-Korona érdemrendet visel. Ruházatát egy Ting Ro Ce trófea, egy Hulcarhud trófea és egy Méniach, a Zöld trófea díszíti. Jelet látsz a ruhájára festve: bézs alapon édeskés illatú halálsikoly. Övén 94 kalandozóskalp fityeg! Jobb kezében egy szamurájkardot, bal kezében egy Ting Ro Ce pajzsát tart. Lőfegyvere egy {teriád íj}. {legmagasabb fegyver szakértelme: 80.} Elsétál melletted.
[Forrás: forduló]

2007. szeptember 13.
Összefutsz egy kopasz, teljesen vak, borzasztó hosszú szakállas ember férfival. Fairlight lényeként az univerzum felett uralkodó ősistenség. Egy Erdauin gyűrűt, egy angyalok gyűrűjét, egy Doemon kőkarkötőjét, egy dr'thanox gyűrűt, egy drag'kór fülkarikát, egy draklen köpenyt, egy értépő sarkantyút, egy Ghudd'zilla kesztyűt, egy Hantas karperecét, egy Hatalom Karkötőjét, egy hűbéresi gyűrűt, egy Hulcarhud övét, egy jáde ékszert, egy Khór maszkját, egy kreiton palástot, egy Kyeli maszkját, egy kyorg övcsatot, egy Notermanthi amulettet, egy örökkéval.kristályát, egy ősi csizmát, egy ősi vállvédőt, egy quwarg nyakpántot, egy rogalhal csuklópántot, egy ryuku csataszoknyát, egy ryuku függőt, egy ryuku hüvelykgyűrűt, egy ryuku kalózkendőt, egy ryuku ökölgyolcsot, egy Sárkány Amulettjét, egy szamurájvértet, egy szerencsetalizmánt, egy teknős mágiapáncélt, egy Teremtő koronáját, egy titanit lábvédőt, egy Toyaki csuklópántját, egy troglodita gyűrűt, egy tűzhaj diadémet, egy villám szimbólumot, egy Yuin gyöngysorát és egy Zarknod fülbevalóját visel. Bézs-Korona érdemrendet visel. Fegyverzetét egy Ting Ro Ce trófea, egy Hulcarhud trófea és egy Méniach, a Zöld trófea díszíti. Valamilyen szövetség tagja, jelvénye: bézs alapon édeskés illatú halálsikoly. Övén 94 kalandozóskalp fityeg! Jobb kezében egy rúnakardot, bal kezében egy Ting Ro Ce pajzsát tart. Lőfegyvere egy teriád íj. {legmagasabb fegyver szakértelme: 98.} Érzékeled auráját: semleges jellemű. Összebarátkoztok egymással. Az ő neve Tb.gátló Vlagyimir.
További adatok a dátumhoz képest +- néhány héten belülről: {védettsége: 307 szúró, 307 vágó, 307 ütő ellen.}
[Forrás: Ghalla Népe post]

2008. február 26.
Egyszercsak megpillantod egy kopasz, teljesen vak, borzasztó hosszú szakállas ember férfi táborát. Fairlight lényeként az univerzum felett uralkodó ősistenség. Egy dr'thanox gyűrűt, egy drag'kór fülkarikát, egy draklen köpenyt, egy Erdauin gyűrűt, egy értépő sarkantyút, egy Hatalom Karkötőjét, egy Hulcarhud övét, egy jáde ékszert, egy Khór maszkját, egy kreiton palástot, egy Kyeli maszkját, egy kyorg övcsatot, egy Notermanthi amulettet, egy örökkéval.kristályát, egy ősi csizmát, egy ősi vállvédőt, egy quwarg nyakpántot, egy rogalhal csuklópántot, egy ryuku csataszoknyát, egy ryuku függőt, egy ryuku hüvelykgyűrűt, egy ryuku kalózkendőt, egy ryuku ökölgyolcsot, egy Sárkány Amulettjét, egy szamurájvértet, egy szerencsetalizmánt, egy teknős mágiapáncélt, egy Teremtő koronáját, egy titanit lábvédőt, egy Toyaki csuklópántját, egy troglodita gyűrűt, egy tűzhaj diadémet, egy villám szimbólumot, egy Yuin gyöngysorát és egy Zarknod fülbevalóját visel. Bézs-Korona érdemrendet visel. Fegyverzetét egy zg'vzung zsarnokúr trófea, egy ganüid ifjonc trófea és egy ódon vízköpő trófea díszíti. Hovatartozását apró jelvény mutatja: bézs alapon édeskés illatú halálsikoly. Övén 94 kalandozóskalp fityeg! Jobb kezében egy rúnakardot, bal kezében egy Ting Ro Ce pajzsát tart. Lőfegyvere egy teriád íj. Nálad ő jóval tapasztaltabbnak látszik - a harcban biztos, hogy alulmaradnál. Nagy ívben elkerülöd a táborhelyét, mielőtt még felfigyelne rád.
[Forrás: forduló]

2009. november 12.
Találkozol egy kopasz, teljesen vak, borzasztó hosszú szakállas ember férfival. Fairlight lényeként az univerzum felett uralkodó ősistenség. Egy dr'thanox gyűrűt, egy drag'kór fülkarikát, egy draklen köpenyt, egy Erdauin gyűrűt, egy értépő sarkantyút, egy Hatalom Karkötőjét, egy Hulcarhud övét, egy jáde ékszert, egy Khór maszkját, egy kreiton palástot, egy Kyeli maszkját, egy kyorg övcsatot, egy Notermanthi amulettet, egy örökkéval.kristályát, egy ősi csizmát, egy ősi vállvédőt, egy quwarg nyakpántot, egy rogalhal csuklópántot, egy ryuku csataszoknyát, egy ryuku függőt, egy ryuku hüvelykgyűrűt, egy ryuku kalózkendőt, egy ryuku ökölgyolcsot, egy Sárkány Amulettjét, egy szerencsetalizmánt, egy teknős mágiapáncélt, egy Teremtő koronáját, egy titanit lábvédőt, egy Toyaki csuklópántját, egy troglodita gyűrűt, egy tűzhaj diadémet, egy villám szimbólumot, egy Yuin gyöngysorát, egy Zarknod fülbevalóját és egy rúnapáncélt visel. Bézs-Korona érdemrendet visel. Felszerelését egy zg'vzung zsarnokúr trófea, egy Zekhartax trófea és egy őssárkány trófea ékesíti. Hovatartozását apró jelvény mutatja: bézs alapon édeskés illatú halálsikoly. Övén 94 kalandozóskalp fityeg! Jobb kezében egy rúnakardot, bal kezében egy Ting Ro Ce pajzsát tart. Lőfegyvere egy teriád íj. {legmagasabb fegyver szakértelme: 110.} Körbejárhatod, figyelheted elgondolkodó ábrázatát, mivel nem lát téged. (Auralátás: Tb.gátló Vlagyimir - 6666. kalandozó) {Gondolatolvasás: ft 9096; ft 5352;}
További adatok a dátumhoz képest +- néhány héten belülről: {egészsége: 165.}, {legmagasabb egyéb szakértelme: taumaturgia (714).
[Forrás: Ghalla Népe post]

2010. augusztus 02.
Találkozol egy kopasz, teljesen vak, borzasztó hosszú szakállas ember férfival. Fairlight lényeként az univerzum felett uralkodó ősistenség. Egy dr'thanox gyűrűt, egy drag'kór fülkarikát, egy draklen köpenyt, egy Erdauin gyűrűt, egy értépő sarkantyút, egy Hatalom Karkötőjét, egy Hulcarhud övét, egy jáde ékszert, egy Khór maszkját, egy kreiton palástot, egy Kyeli maszkját, egy kyorg övcsatot, egy Notermanthi amulettet, egy örökkéval.kristályát, egy ősi csizmát, egy ősi vállvédőt, egy quwarg nyakpántot, egy rogalhal csuklópántot, egy ryuku csataszoknyát, egy ryuku függőt, egy ryuku hüvelykgyűrűt, egy ryuku kalózkendőt, egy ryuku ökölgyolcsot, egy Sárkány Amulettjét, egy szerencsetalizmánt, egy teknős mágiapáncélt, egy Teremtő koronáját, egy titanit lábvédőt, egy Toyaki csuklópántját, egy troglodita gyűrűt, egy tűzhaj diadémet, egy villám szimbólumot, egy Yuin gyöngysorát, egy Zarknod fülbevalóját és egy rúnapáncélt visel. Bézs-Korona érdemrendet visel. Fegyverzetét egy zg'vzung zsarnokúr trófea, egy Zekhartax trófea és egy őssárkány trófea ékesíti. Egy szövetséghez tartozik, mutatja a ruhájára festett jel: bézs alapon édeskés illatú halálsikoly. Övén 94 kalandozóskalp fityeg! Jobb kezében egy rúnakardot, bal kezében egy Ting Ro Ce pajzsát tart. Lőfegyvere egy teriád íj. {védettsége: 291 szúró, 291 vágó, 291 ütő ellen.}
További adatok a dátumhoz képest +- néhány héten belülről: {legmagasabb fegyver szakértelme: 110.}.
[Forrás: forduló]

2010. november 08.
Találkozol Tb.gátló Vlagyimirral. Fairlight lényeként az univerzum felett uralkodó ősistenség. Egy dr'thanox gyűrűt, egy drag'kór fülkarikát, egy draklen köpenyt, egy Erdauin gyűrűt, egy értépő sarkantyút, egy Hatalom Karkötőjét, egy Hulcarhud övét, egy jáde ékszert, egy Khór maszkját, egy kreiton palástot, egy Kyeli maszkját, egy kyorg övcsatot, egy Notermanthi amulettet, egy örökkéval.kristályát, egy ősi csizmát, egy ősi vállvédőt, egy quwarg nyakpántot, egy rogalhal csuklópántot, egy ryuku csataszoknyát, egy ryuku függőt, egy ryuku hüvelykgyűrűt, egy ryuku kalózkendőt, egy ryuku ökölgyolcsot, egy Sárkány Amulettjét, egy szerencsetalizmánt, egy teknős mágiapáncélt, egy Teremtő koronáját, egy titanit lábvédőt, egy Toyaki csuklópántját, egy troglodita gyűrűt, egy tűzhaj diadémet, egy villám szimbólumot, egy Yuin gyöngysorát, egy Zarknod fülbevalóját és egy rúnapáncélt visel. Bézs-Korona érdemrendet visel. Fegyverzetét egy zg'vzung zsarnokúr trófea, egy Zekhartax trófea és egy őssárkány trófea teszi egyedivé. Jelet látsz a ruhájára festve: bézs alapon édeskés illatú halálsikoly. Övén 94 kalandozóskalp fityeg! Jobb kezében egy rúnakardot, bal kezében egy Ting Ro Ce pajzsát tart. Lőfegyvere egy teriád íj. {védettsége: 291 szúró, 291 vágó, 291 ütő ellen.} Mentális auráját felismered, az ő jelleme is semleges. Köszöntitek egymást, aztán tovább.
[Forrás: forduló]

2011. február 28.
Találkozol egy kopasz, teljesen vak, borzasztó hosszú szakállas ember férfival. Fairlight lényeként az univerzum felett uralkodó ősistenség. Egy dr'thanox gyűrűt, egy drag'kór fülkarikát, egy draklen köpenyt, egy Erdauin gyűrűt, egy értépő sarkantyút, egy Hatalom Karkötőjét, egy Hulcarhud övét, egy jáde ékszert, egy Khór maszkját, egy kreiton palástot, egy Kyeli maszkját, egy kyorg övcsatot, egy Notermanthi amulettet, egy örökkéval.kristályát, egy ősi csizmát, egy ősi vállvédőt, egy quwarg nyakpántot, egy rogalhal csuklópántot, egy ryuku csataszoknyát, egy ryuku függőt, egy ryuku hüvelykgyűrűt, egy ryuku kalózkendőt, egy ryuku ökölgyolcsot, egy Sárkány Amulettjét, egy szerencsetalizmánt, egy teknős mágiapáncélt, egy Teremtő koronáját, egy titanit lábvédőt, egy Toyaki csuklópántját, egy troglodita gyűrűt, egy tűzhaj diadémet, egy villám szimbólumot, egy Yuin gyöngysorát, egy Zarknod fülbevalóját és egy rúnapáncélt visel. Bézs-Korona érdemrendet visel. Felszerelését egy zg'vzung zsarnokúr trófea, egy Zekhartax trófea és egy őssárkány trófea ékesíti. Egy szövetséghez tartozik, mutatja a ruhájára festett jel: bézs alapon édeskés illatú halálsikoly. Övén 94 kalandozóskalp fityeg! Jobb kezében egy rúnakardot, bal kezében egy Ting Ro Ce pajzsát tart. Lőfegyvere egy teriád íj. {támadása: 118.} Láthatatlan vagy: ezért elmegy melletted. (Auralátás: Tb.gátló Vlagyimir - 6666. kalandozó)
[Forrás: forduló]

2011. június 09.
Összefutsz Tb.gátló Vlagyimirral. Fairlight lényeként az univerzum felett uralkodó ősistenség. Egy bajvívó kesztyűt, egy Ballingár köpenyét, egy dr'thanox gyűrűt, egy drag'kór fülkarikát, egy drakolder nyakörvet, egy dzsudzsu medált, egy Erdauin gyűrűt, egy értépő sarkantyút, egy gron vállvédőt, egy Handastye karkötőjét, egy hűbéresi gyűrűt, egy Istenek Talizmánját, egy jáde ékszert, egy Khór maszkját, egy kígyószemet, egy kreiton palástot, egy kristály vállvédőt, egy kyorg övcsatot, egy lordok övét, egy Mnhúmenisz gyűrűjét, egy moa lábszárvédőt, egy moa rohamsisakot, egy Notermanthi amulettet, egy óelf hatalomjelet, egy og'lhobn fülbevalót, egy örökkéval.tűzopálját, egy ősi emblémát, egy Putakalu karkötőjét, egy quwarg nyakpántot, egy quwarg testpáncélt, egy rogalhal csuklópántot, egy ryuku csataszoknyát, egy ryuku hüvelykgyűrűt, egy ryuku kalózkendőt, egy ryuku ökölgyolcsot, egy teknős mágiapáncélt, egy Teremtő koronáját, egy Toyaki csuklópántját, egy troglodita gyűrűt, egy tűzhaj diadémet, egy Uterenth csizmáját, egy villám szimbólumot, egy Yuin gyöngysorát, egy Zarknod fülbevalóját és egy Zekhartax gyűrűjet visel. Bézs-Korona érdemrendet visel. Fegyverzetét egy Démonparázs trófea, egy Rhomtbior trófea és egy Lyonarissa trófea teszi egyedivé. Furcsa jelvénye van: bézs alapon édeskés illatú halálsikoly. Övén 94 kalandozóskalp fityeg! Jobb kezében egy Quttaqrua pörölyét, bal kezében egy Vércsapolót tart. Lőfegyvere egy hófehér dobónyíl. {legmagasabb fegyver szakértelme: 130.} Profi harcos, nem vitás. Egy mély meghajlással köszöntöd. Egy meleg kézfogás, rövid hírcsere, aztán újból elváltok. Hopp, átugrik egy főnixtoll!
További adatok a dátumhoz képest +- néhány héten belülről : {támadása: 222.}, {védettsége: 416 szúró, 416 vágó, 416 ütő ellen.}, {egészsége: 223.}, {legmagasabb egyéb szakértelme: taumaturgia (866).}
[Forrás: forduló]

2011. szeptember 29.
Összeakadsz Tb.gátló Vlagyimirral. Fairlight lényeként az univerzum felett uralkodó ősistenség. Egy bajvívó kesztyűt, egy Ballingár köpenyét, egy dr'thanox gyűrűt, egy drag'kór fülkarikát, egy drakolder nyakörvet, egy dzsudzsu medált, egy Erdauin gyűrűt, egy értépő sarkantyút, egy gron vállvédőt, egy Handastye karkötőjét, egy hűbéresi gyűrűt, egy Istenek Talizmánját, egy jáde ékszert, egy Khór maszkját, egy kígyószemet, egy kreiton palástot, egy kristály vállvédőt, egy kyorg övcsatot, egy lordok övét, egy Mnhúmenisz gyűrűjét, egy moa lábszárvédőt, egy moa rohamsisakot, egy Notermanthi amulettet, egy óelf hatalomjelet, egy og'lhobn fülbevalót, egy örökkéval.tűzopálját, egy ősi emblémát, egy Putakalu karkötőjét, egy quwarg nyakpántot, egy quwarg testpáncélt, egy rogalhal csuklópántot, egy ryuku csataszoknyát, egy ryuku hüvelykgyűrűt, egy ryuku kalózkendőt, egy ryuku ökölgyolcsot, egy teknős mágiapáncélt, egy Teremtő koronáját, egy Toyaki csuklópántját, egy troglodita gyűrűt, egy tűzhaj diadémet, egy Uterenth csizmáját, egy villám szimbólumot, egy Yuin gyöngysorát, egy Zarknod fülbevalóját és egy Zekhartax gyűrűjet visel. Bézs-Korona érdemrendet visel. Fegyverzetét egy Démonparázs trófea, egy Rhomtbior trófea és egy Lyonarissa trófea díszíti. Hovatartozását apró jelvény mutatja: bézs alapon édeskés illatú halálsikoly. Övén 94 kalandozóskalp fityeg! Jobb kezében egy rúnakardot, bal kezében egy Vércsapolót tart. Lőfegyvere egy hófehér dobónyíl. {legmagasabb egyéb szakértelme: teológia (2000).} Érzékeled auráját: semleges jellemű az alávaló. Egymásra mosolyogtok, híreket cseréltek. A mentális kapcsolat megerősítése után elbúcsúztok egymástól.
További adatok a dátumhoz képest +- néhány héten belülről: {egészsége: 293.}, {védettsége: 471 szúró, 471 vágó, 471 ütő ellen.}
[Forrás: Ghalla Népe post, forduló]

2012 június 26.
Találkozol Tb.gátló Vlagyimirral. Fairlight lényeként az univerzum felett uralkodó ősistenség. Egy bajvívó kesztyűt, egy Ballingár köpenyét, egy dr'thanox gyűrűt, egy drag'kór fülkarikát, egy drakolder nyakörvet, egy dzsudzsu medált, egy Erdauin gyűrűt, egy értépő sarkantyút, egy gron vállvédőt, egy Handastye karkötőjét, egy hűbéresi gyűrűt, egy Istenek Talizmánját, egy jáde ékszert, egy Khór maszkját, egy kígyószemet, egy kreiton palástot, egy kristály vállvédőt, egy kyorg övcsatot, egy lordok övét, egy Mnhúmenisz gyűrűjét, egy moa lábszárvédőt, egy moa rohamsisakot, egy Notermanthi amulettet, egy óelf hatalomjelet, egy og'lhobn fülbevalót, egy örökkéval.tűzopálját, egy ősi emblémát, egy Putakalu karkötőjét, egy quwarg nyakpántot, egy quwarg testpáncélt, egy rogalhal csuklópántot, egy ryuku csataszoknyát, egy ryuku hüvelykgyűrűt, egy ryuku kalózkendőt, egy ryuku ökölgyolcsot, egy teknős mágiapáncélt, egy Teremtő koronáját, egy Toyaki csuklópántját, egy troglodita gyűrűt, egy tűzhaj diadémet, egy Uterenth csizmáját, egy villám szimbólumot, egy Yuin gyöngysorát, egy Zarknod fülbevalóját és egy Zekhartax gyűrűjet visel. Bézs-Korona érdemrendet visel. Felszerelését egy Démonparázs trófea, egy Rhomtbior trófea és egy Lyonarissa trófea színesíti. Jelet látsz a ruhájára festve: bézs alapon édeskés illatú halálsikoly. Övén 94 kalandozóskalp fityeg! Jobb kezében egy rúnakardot, bal kezében egy Vércsapolót tart. Lőfegyvere egy hófehér dobónyíl. {legmagasabb egyéb szakértelme: teológia (2000).}
[Forrás: forduló]

2012. november 09
Összefutsz Tb.gátló Vlagyimirral. Fairlight lényeként az univerzum felett uralkodó ősistenség. Egy árnyékpáncélt, egy bajvívó kesztyűt, egy Ballingár köpenyét, egy bozontfonatot, egy díszes fegyvertokot, egy dr'thanox gyűrűt, egy drag'kór fülkarikát, egy drakolder nyakörvet, egy dzsudzsu medált, egy Erdauin metagyűrűt, egy értépő sarkantyút, egy Félisteni érmet, egy ganüid masszapáncélt, egy gárdista övcsatot, egy gron vállvédőt, egy Handastye karkötőjét, egy hűbéresi gyűrűt, egy Istenek Talizmánját, egy jáde ékszert, egy Khór maszkját, egy kígyószemet, egy kisebb napkorongot, egy kreiton palástot, egy kristály vállvédőt, egy lajstrom medált, egy lordok övét, egy Lucius szerencsep.ét, egy medvetalp mokasszint, egy moa lábszárvédőt, egy moa rohamsisakot, egy nerub sámánövet, egy Notermanthi amulettet, egy Obarran köpenyét, egy óelf hatalomjelet, egy og'lhobn fülbevalót, egy opál karkötőt, egy örökkéval.tűzopálját, egy ősi emblémát, egy Phaltagore gyűrűjét, egy Pókisten nyakékét, egy purifikátor övet, egy Putakalu karkötőjét, egy q. végbélnyúlványt, egy quwarg moralizátort, egy quwarg nyakpántot, egy quwarg testpáncélt, egy rizspapír-vértet, egy rogalhal csuklópántot, egy ryuku csataszoknyát, egy ryuku hüvelykgyűrűt, egy ryuku kalózkendőt, egy ryuku ökölgyolcsot, egy Szakamó fülgyűrűjét, egy tanítvány övet, egy teknős mágiapáncélt, egy Teremtő koronáját, egy Tharr koronáját, egy tőrvető vállszíjt, egy Toyaki csuklópántját, egy troglodita gyűrűt, egy tűzhaj diadémet, egy Uterenth csizmáját, egy varkaudar szimbólumot, egy villám szimbólumot, egy Yuin gyöngysorát, egy Zarknod fülbevalóját, egy Zekhartax gyűrűjet és egy Zhung gyűrűjét visel. Bézs-Korona érdemrendet visel. Felszerelését egy Annihilátor trófea, egy Szinkronizátor trófea és egy Kreátor trófea teszi egyedivé. Hovatartozását apró jelvény mutatja: bézs alapon édeskés illatú halálsikoly. Övén 94 kalandozóskalp fityeg! Jobb kezében egy rúnakardot, bal kezében egy Vércsapolót tart. Lőfegyvere egy hófehér dobónyíl. {támadása: 373.}
[Forrás: Ghalla Népe post]

2013. április 04.
Összefutsz Tb.gátló Vlagyimirral. Fairlight lényeként az univerzum felett uralkodó ősistenség. Egy árnyékpáncélt, egy bajvívó kesztyűt, egy Ballingár köpenyét, egy bozontfonatot, egy díszes fegyvertokot, egy dr'thanox gyűrűt, egy drag'kór fülkarikát, egy drakolder nyakörvet, egy dzsudzsu medált, egy Erdauin metagyűrűt, egy értépő sarkantyút, egy Félisteni érmet, egy ganüid masszapáncélt, egy gárdista övcsatot, egy gron vállvédőt, egy Handastye karkötőjét, egy hűbéresi gyűrűt, egy Istenek Talizmánját, egy jáde ékszert, egy Khór maszkját, egy kígyószemet, egy kisebb napkorongot, egy kreiton palástot, egy kristály vállvédőt, egy lajstrom medált, egy lordok övét, egy Lucius szerencsep.ét, egy medvetalp mokasszint, egy moa lábszárvédőt, egy moa rohamsisakot, egy nerub sámánövet, egy Notermanthi amulettet, egy Obarran köpenyét, egy óelf hatalomjelet, egy og'lhobn fülbevalót, egy opál karkötőt, egy örökkéval.tűzopálját, egy ősi emblémát, egy Phaltagore gyűrűjét, egy Pókisten nyakékét, egy purifikátor övet, egy Putakalu karkötőjét, egy q. végbélnyúlványt, egy quwarg moralizátort, egy quwarg nyakpántot, egy quwarg testpáncélt, egy rizspapír-vértet, egy rogalhal csuklópántot, egy ryuku csataszoknyát, egy ryuku hüvelykgyűrűt, egy ryuku kalózkendőt, egy ryuku ökölgyolcsot, egy Szakamó fülgyűrűjét, egy tanítvány övet, egy teknős mágiapáncélt, egy Teremtő koronáját, egy Tharr koronáját, egy tőrvető vállszíjt, egy Toyaki csuklópántját, egy troglodita gyűrűt, egy tűzhaj diadémet, egy Uterenth csizmáját, egy varkaudar szimbólumot, egy villám szimbólumot, egy Yuin gyöngysorát, egy Zarknod fülbevalóját, egy Zekhartax gyűrűjet és egy Zhung gyűrűjét visel. Bézs-Korona érdemrendet visel. Felszerelését egy Annihilátor trófea, egy Szinkronizátor trófea és egy Kreátor trófea teszi egyedivé. Egy szövetséghez tartozik, mutatja a ruhájára festett jel: bézs alapon édeskés illatú halálsikoly. Övén 94 kalandozóskalp fityeg! Jobb kezében egy rúnakardot, bal kezében egy Vércsapolót tart. Lőfegyvere egy hófehér dobónyíl. {védettsége: 695 szúró, 695 vágó, 695 ütő ellen}. Mentális auráját felismered, semleges, mint a Tiéd.
További adatok a dátumhoz képest +- néhány héten belülről: {ereje: 733.}, {egészsége: 425.}, {max. varázspontja: 58327; max. pszije: 1111.}, {max. életpontja: 12847.}, {támadása: 373.}.
[Forrás: forduló]

2013. augusztus 12.
Találkozol Tb.gátló Vlagyimirral. Fairlight lényeként az univerzum felett uralkodó ősistenség. Egy árnyékpáncélt, egy bajvívó kesztyűt, egy Ballingár köpenyét, egy bozontfonatot, egy díszes fegyvertokot, egy dr'thanox gyűrűt, egy drag'kór fülkarikát, egy drakolder nyakörvet, egy dzsudzsu medált, egy értépő sarkantyút, egy Félisteni érmet, egy ganüid masszapáncélt, egy gárdista övcsatot, egy gron vállvédőt, egy Handastye karkötőjét, egy hűbéresi gyűrűt, egy Istenek Talizmánját, egy jáde ékszert, egy Khór maszkját, egy kígyószemet, egy kisebb napkorongot, egy kreiton palástot, egy kristály vállvédőt, egy lajstrom medált, egy lordok övét, egy Lucius szerencsep.ét, egy medvetalp mokasszint, egy moa lábszárvédőt, egy moa rohamsisakot, egy nerub sámánövet, egy Notermanthi amulettet, egy Obarran köpenyét, egy óelf hatalomjelet, egy og'lhobn fülbevalót, egy opál karkötőt, egy örökkéval.tűzopálját, egy ősi emblémát, egy Phaltagore gyűrűjét, egy Pókisten nyakékét, egy purifikátor övet, egy Putakalu karkötőjét, egy q. végbélnyúlványt, egy quwarg moralizátort, egy quwarg nyakpántot, egy quwarg testpáncélt, egy rizspapír-vértet, egy rogalhal csuklópántot, egy ryuku csataszoknyát, egy ryuku hüvelykgyűrűt, egy ryuku kalózkendőt, egy ryuku ökölgyolcsot, egy Szakamó fülgyűrűjét, egy tanítvány övet, egy teknős mágiapáncélt, egy Teremtő koronáját, egy Tharr koronáját, egy tőrvető vállszíjt, egy Toyaki csuklópántját, egy troglodita gyűrűt, egy tűzhaj diadémet, egy Uterenth csizmáját, egy varkaudar szimbólumot, egy villám szimbólumot, egy Yuin gyöngysorát, egy Zarknod fülbevalóját, egy Zekhartax gyűrűjet és egy Zhung gyűrűjét visel. Bézs-Korona érdemrendet visel. Ruházatát egy Annihilátor trófea, egy Szinkronizátor trófea és egy Kreátor trófea színesíti. Jelet látsz a ruhájára festve: bézs alapon édeskés illatú halálsikoly. Övén 94 kalandozóskalp fityeg! Jobb kezében egy rúnakardot, bal kezében egy Vércsapolót tart. Lőfegyvere egy hófehér dobónyíl. {max. varázspontja: 58345; max. pszije: 3333.} Legnagyobb megdöbbenésedre, jól lát téged!
További adatok a dátumhoz képest +- néhány héten belülről: {támadása: 373.}
[Forrás: forduló]

2013. november 11.
Találkozol Tb.gátló Vlagyimirral. Fairlight lényeként az univerzum felett uralkodó ősistenség. Egy árnyékpáncélt, egy bajvívó kesztyűt, egy Ballingár köpenyét, egy bozontfonatot, egy díszes fegyvertokot, egy dr'thanox gyűrűt, egy drag'kór fülkarikát, egy drakolder nyakörvet, egy dzsudzsu medált, egy értépő sarkantyút, egy Félisteni érmet, egy ganüid masszapáncélt, egy gárdista övcsatot, egy gron vállvédőt, egy Handastye karkötőjét, egy hűbéresi gyűrűt, egy Istenek Talizmánját, egy jáde ékszert, egy Khór maszkját, egy kígyószemet, egy kisebb napkorongot, egy kreiton palástot, egy kristály vállvédőt, egy lajstrom medált, egy lordok övét, egy Lucius szerencsep.ét, egy medvetalp mokasszint, egy moa lábszárvédőt, egy moa rohamsisakot, egy nerub sámánövet, egy Notermanthi amulettet, egy Obarran köpenyét, egy óelf hatalomjelet, egy og'lhobn fülbevalót, egy opál karkötőt, egy örökkéval.tűzopálját, egy ősi emblémát, egy Phaltagore gyűrűjét, egy Pókisten nyakékét, egy purifikátor övet, egy Putakalu karkötőjét, egy q. végbélnyúlványt, egy quwarg moralizátort, egy quwarg nyakpántot, egy quwarg testpáncélt, egy rizspapír-vértet, egy rogalhal csuklópántot, egy ryuku csataszoknyát, egy ryuku hüvelykgyűrűt, egy ryuku kalózkendőt, egy ryuku ökölgyolcsot, egy Szakamó fülgyűrűjét, egy tanítvány övet, egy teknős mágiapáncélt, egy Teremtő koronáját, egy Tharr koronáját, egy tőrvető vállszíjt, egy Toyaki csuklópántját, egy troglodita gyűrűt, egy tűzhaj diadémet, egy Uterenth csizmáját, egy varkaudar szimbólumot, egy villám szimbólumot, egy Yuin gyöngysorát, egy Zarknod fülbevalóját, egy Zekhartax gyűrűjet és egy Zhung gyűrűjét visel. Bézs-Korona érdemrendet visel. Felszerelését egy Annihilátor trófea, egy Szinkronizátor trófea és egy Kreátor trófea díszíti. Egy szövetséghez tartozik, mutatja a ruhájára festett jel: bézs alapon édeskés illatú halálsikoly. Övén 94 kalandozóskalp fityeg! Jobb kezében egy rúnakardot, bal kezében egy Vércsapolót tart. Lőfegyvere egy hófehér dobónyíl. Hátasállata egy haragvó pegazus! {max. varázspontja: 58363; max. pszije: 3333.} Lát téged! Vajon hogyan? Számodra jól felismerhető a körülötte lebegő láthatatlan aura: semleges, mint a Tiéd.
[Forrás: forduló]

2014. január 08.
Összefutsz Tb.gátló Vlagyimirral. Fairlight lényeként az univerzum felett uralkodó ősistenség. Egy árnyékpáncélt, egy bajvívó kesztyűt, egy Ballingár köpenyét, egy bozontfonatot, egy díszes fegyvertokot, egy dr'thanox gyűrűt, egy drag'kór fülkarikát, egy drakolder nyakörvet, egy dzsudzsu medált, egy értépő sarkantyút, egy Félisteni érmet, egy ganüid masszapáncélt, egy gárdista övcsatot, egy gron vállvédőt, egy Handastye karkötőjét, egy hűbéresi gyűrűt, egy Istenek Talizmánját, egy jáde ékszert, egy Khór maszkját, egy kígyószemet, egy kisebb napkorongot, egy kreiton palástot, egy kristály vállvédőt, egy lajstrom medált, egy lordok övét, egy Lucius szerencsep.ét, egy medvetalp mokasszint, egy moa lábszárvédőt, egy moa rohamsisakot, egy nerub sámánövet, egy Notermanthi amulettet, egy Obarran köpenyét, egy óelf hatalomjelet, egy og'lhobn fülbevalót, egy opál karkötőt, egy örökkéval.tűzopálját, egy ősi emblémát, egy Phaltagore gyűrűjét, egy Pókisten nyakékét, egy purifikátor övet, egy Putakalu karkötőjét, egy q. végbélnyúlványt, egy quwarg moralizátort, egy quwarg nyakpántot, egy quwarg testpáncélt, egy rizspapír-vértet, egy rogalhal csuklópántot, egy ryuku csataszoknyát, egy ryuku hüvelykgyűrűt, egy ryuku kalózkendőt, egy ryuku ökölgyolcsot, egy Szakamó fülgyűrűjét, egy tanítvány övet, egy teknős mágiapáncélt, egy Teremtő koronáját, egy Tharr koronáját, egy tőrvető vállszíjt, egy Toyaki csuklópántját, egy troglodita gyűrűt, egy tűzhaj diadémet, egy Uterenth csizmáját, egy varkaudar szimbólumot, egy villám szimbólumot, egy Yuin gyöngysorát, egy Zarknod fülbevalóját, egy Zekhartax gyűrűjet és egy Zhung gyűrűjét visel. Bézs-Korona érdemrendet visel. Felszerelését egy Annihilátor trófea, egy Szinkronizátor trófea és egy Kreátor trófea díszíti. Furcsa jelvénye van: bézs alapon édeskés illatú halálsikoly. Övén 94 kalandozóskalp fityeg! Jobb kezében egy rúnakardot, bal kezében egy Vércsapolót tart. Lőfegyvere egy hófehér dobónyíl. Egy haragvó pegazus a hátasa. {egészsége: 425.} Nem tudod elképzelni, hogyan lehetséges, de lát téged. Tisztán érzed auráját: ő is semleges.
[Forrás: forduló]

2014. március 07.
Találkozol egy kopasz, teljesen vak, borzasztó hosszú szakállas ember férfival. Fairlight lényeként az univerzum felett uralkodó ősistenség. Egy árnyékpáncélt, egy bajvívó kesztyűt, egy Ballingár köpenyét, egy bozontfonatot, egy díszes fegyvertokot, egy dr'thanox gyűrűt, egy drag'kór fülkarikát, egy drakolder nyakörvet, egy dzsudzsu medált, egy értépő sarkantyút, egy Félisteni érmet, egy ganüid masszapáncélt, egy gárdista övcsatot, egy gron vállvédőt, egy Handastye karkötőjét, egy hűbéresi gyűrűt, egy Istenek Talizmánját, egy jáde ékszert, egy Khór maszkját, egy kígyószemet, egy kisebb napkorongot, egy kreiton palástot, egy kristály vállvédőt, egy lajstrom medált, egy lordok övét, egy Lucius szerencsep.ét, egy medvetalp mokasszint, egy moa lábszárvédőt, egy moa rohamsisakot, egy nerub sámánövet, egy Notermanthi amulettet, egy Obarran köpenyét, egy óelf hatalomjelet, egy opál karkötőt, egy örökkéval.tűzopálját, egy ősi emblémát, egy Phaltagore gyűrűjét, egy Pókisten nyakékét, egy purifikátor övet, egy Putakalu karkötőjét, egy q. végbélnyúlványt, egy quwarg moralizátort, egy quwarg nyakpántot, egy quwarg testpáncélt, egy rizspapír-vértet, egy rogalhal csuklópántot, egy ryuku csataszoknyát, egy ryuku hüvelykgyűrűt, egy ryuku kalózkendőt, egy ryuku ökölgyolcsot, egy Szakamó fülgyűrűjét, egy tanítvány övet, egy teknős mágiapáncélt, egy Teremtő koronáját, egy Tharr koronáját, egy tőrvető vállszíjt, egy Toyaki csuklópántját, egy troglodita gyűrűt, egy tűzhaj diadémet, egy Uterenth csizmáját, egy varkaudar szimbólumot, egy villám szimbólumot, egy Yuin gyöngysorát, egy Zarknod fülbevalóját, egy Zekhartax gyűrűjet és egy Zhung gyűrűjét visel. Bézs-Korona érdemrendet visel. Fegyverzetét egy Annihilátor trófea, egy Szinkronizátor trófea és egy Kreátor trófea ékesíti. Hovatartozását apró jelvény mutatja: bézs alapon édeskés illatú halálsikoly. Övén 94 kalandozóskalp fityeg! Jobb kezében egy rúnakardot, bal kezében egy Vércsapolót tart. Lőfegyvere egy hófehér dobónyíl. Hátasállata egy haragvó pegazus! {max. varázspontja: 58387; max. pszije: 3333.} Nem tudod elképzelni, hogyan lehetséges, de lát téged. Megbarátkoztok egymással. Az ő neve Tb.gátló Vlagyimir.
További adatok a dátumhoz képest +- néhány héten belülről: {ereje: 1033.}, {egészsége: 425.}, {max. életpontja: 12647.}, {támadása: 358.}, {legmagasabb fegyver szakértelme: 150.}, {védettsége: 740 szúró, 740 vágó, 740 ütő ellen.}, {legmagasabb egyéb szakértelme: taumaturgia (2073).}
[Forrás: forduló]