„Sistergő Pumpa” változatai közötti eltérés

A TF háttéranyagok wikiből
1. sor: 1. sor:
Nem játékos karakter.<br><br>
+
Nem játékos karakter.<br>
  
Karakterszáma: 6500.<br><br>
+
Karakterszáma: 6500.<br>
  
Egy fekete, szöges hajú, lila szemű borzalmas varkaudar nő. Hadvezér.<br><br>
+
Egy fekete, szöges hajú, lila szemű borzalmas varkaudar nő. Hadvezér.<br>
  
Sistegő Pumpa az [[I. Olimpia|I. Alanori Olimpiai Játékok]] leghatalmasabb kategóriájának második helyezettje [[Vlagyimir|Toborzásgátló Vlagyimir]] mögött.<br><br>
+
Sistegő Pumpa az [[I. Olimpia|I. Alanori Olimpiai Játékok]] leghatalmasabb kategóriájának második helyezettje [[Vlagyimir|Toborzásgátló Vlagyimir]] mögött.<br>
  
Az [[I. varkaudar invázió|I. varkaudar invázió]] megszervezője és vezetője.<br><br>
+
Az [[I. varkaudar invázió|I. varkaudar invázió]] megszervezője és vezetője.<br>
  
 
Sistergő Pumpa terhes<br>
 
Sistergő Pumpa terhes<br>

A lap 2015. február 21., 09:37-kori változata

Nem játékos karakter.

Karakterszáma: 6500.

Egy fekete, szöges hajú, lila szemű borzalmas varkaudar nő. Hadvezér.

Sistegő Pumpa az I. Alanori Olimpiai Játékok leghatalmasabb kategóriájának második helyezettje Toborzásgátló Vlagyimir mögött.

Az I. varkaudar invázió megszervezője és vezetője.

Sistergő Pumpa terhes
A varkaudar hölgyet egy Conen nevű kalandozó teherbe ejti. Az újszülöttet szándékai szerint istenének (Leahnak) (*Megjegyzés: Pumpa eredetileg Raia hívő!) fel fogja áldozni, amely jó talizmán az elkövetkező ütközetre.
[Forrás: AK 1. évf. 1. szám Ghalla News 1996 január]

[203,60] A terep változik: ismét síkságon vagy. Egy elszáradt kóró tövében megsárgult, megrepedezett tekercset találsz. Mielőtt még szétporlad, amikor kihajtogatod, el tudod olvasni mi is ez: egy Sistergő Pumpa által aláírt rendelet a Jerikó nevű ember kivégzéséről.

2008. március 06.
[220,70] Összefutsz egy fekete, szöges hajú, lila szemű borzalmas varkaudar nővel. Bőre mélykék színű. Leah bíborosa. Egy kvazár sisakot, egy szürke bőrkesztyűt, egy elit csatavértet, egy obszidián karkötőt, egy varkaudar csizmát, egy koponya szimbólumot, egy ametiszt medált, egy smaragd védőgyűrűt, egy ezüst karkötőt és egy bíbor erőövet visel. Felszerelését egy velociraptor trófea, egy quwarg királynő trófea és egy hadroszaurusz trófea színesíti. Jobb kezében egy kvazár kardot, bal kezében egy Pusztítás Botját tart. Lőfegyvere egy hosszú íj. Lát téged! Vajon hogyan? Auráját érzékelve máris tudod, jelleme gonosz, akárcsak Neked. Összebarátkoztok egymással. Az ő neve Sistergő Pumpa. Telepatikus kapcsolatot létesíttek. Bye-bye-t és csocsit mondtok egymásnak, aztán továbbállsz.
KT tagságot nem írt a leírás, fordulóban 6500-as karakterszám látható elérhetőségnek.
[Forrás: forduló]