„Sistergő Pumpa” változatai közötti eltérés

A TF háttéranyagok wikiből
22. sor: 22. sor:
 
A varkaudar hölgyet egy Conen nevű kalandozó teherbe ejti. Az újszülöttet szándékai szerint istenének (Leahnak) (*Megjegyzés: Pumpa eredetileg Raia hívő!) fel fogja áldozni, amely jó talizmán az elkövetkező ütközetre.<br>
 
A varkaudar hölgyet egy Conen nevű kalandozó teherbe ejti. Az újszülöttet szándékai szerint istenének (Leahnak) (*Megjegyzés: Pumpa eredetileg Raia hívő!) fel fogja áldozni, amely jó talizmán az elkövetkező ütközetre.<br>
 
[Forrás: AK 1. évf. 1. szám Ghalla News 1996 január]<br><br>
 
[Forrás: AK 1. évf. 1. szám Ghalla News 1996 január]<br><br>
 +
 +
'''2008. március 06.'''<br>
 +
[220,70] Összefutsz egy  fekete, szöges hajú, lila szemű borzalmas varkaudar nővel. Bőre mélykék színű. Leah bíborosa. Egy kvazár sisakot, egy szürke bőrkesztyűt, egy elit csatavértet, egy obszidián karkötőt, egy varkaudar csizmát, egy koponya szimbólumot, egy ametiszt medált, egy smaragd védőgyűrűt, egy ezüst karkötőt és egy bíbor erőövet visel. Felszerelését egy velociraptor trófea, egy quwarg királynő trófea és egy  hadroszaurusz trófea színesíti. Jobb kezében egy kvazár kardot, bal kezében egy Pusztítás Botját tart. Lőfegyvere egy hosszú íj. Lát téged! Vajon hogyan? Auráját érzékelve máris tudod, jelleme gonosz, akárcsak Neked. Összebarátkoztok egymással. Az ő neve Sistergő Pumpa. Telepatikus kapcsolatot létesíttek. Bye-bye-t és csocsit mondtok egymásnak, aztán továbbállsz.<br>
 +
KT tagságot nem írt a leírás, fordulóban 6500-as karakterszám látható elérhetőségnek.<br>
 +
[Forrás: forduló]<br><br>

A lap 2015. február 16., 17:40-kori változata

Nem játékos karakter.

Varkaudar hadvezér.

Sistegő Pumpa az I. Alanori Olimpia leghatalmasabb kategóriájának második helyezettje Toborzásgátló Vlagyimir mögött.

Az I. varkaudar invázió megszervezője és vezetője.

Sistergő Pumpa felhívást intéz a kalandozókhoz, melyben csatlakozásra szólít seregébe. Célja az ÚJ Birodalom létrehozása. Az első csatlakozó KT-nak 1000 aranyat ígér.
[Forrás: 1994 október, 17. Ghalla News. 4. oldal, apróhirdetések, 3. hasáb alja]

Sistergő Pumpa ismét hallat magáról, kijelenti, hogy seregei (1995 januárjára) felsorakoznak a Raggard síkság nyugati határainál, és megindulnak a helytartói városok felé.
[Forrás: 1994 december, 18. Ghalla News. 3. oldal, apróhirdetések, 2. hasáb alja]

Sistergő Pumpa tízezer fős varkaudar sereg élén megindul a helytartói városok felé. (1995. 06. 10. az indulás ideje) Az elszánt varkaudart terve megvalósításában a kalandozók közül többen is támogatják.
[Forrás: 1995 június, 21. Ghalla News. főoldal]

Sistergő Pumpa harcias hangvételű nyilatkozatában közli, hogy seregei számottevő veszteség nélkül nyomulnak előre a helytartói városok irányába. Majd dicséri az őt támogató kalandozókat, kiemelve a két leghűségesebbet: Thier Mirgandilt és Nightmare-t.
[Forrás: 1995. december, 24. Ghalla News. főoldal]

Sistergő Pumpa terhes
A varkaudar hölgyet egy Conen nevű kalandozó teherbe ejti. Az újszülöttet szándékai szerint istenének (Leahnak) (*Megjegyzés: Pumpa eredetileg Raia hívő!) fel fogja áldozni, amely jó talizmán az elkövetkező ütközetre.
[Forrás: AK 1. évf. 1. szám Ghalla News 1996 január]

2008. március 06.
[220,70] Összefutsz egy fekete, szöges hajú, lila szemű borzalmas varkaudar nővel. Bőre mélykék színű. Leah bíborosa. Egy kvazár sisakot, egy szürke bőrkesztyűt, egy elit csatavértet, egy obszidián karkötőt, egy varkaudar csizmát, egy koponya szimbólumot, egy ametiszt medált, egy smaragd védőgyűrűt, egy ezüst karkötőt és egy bíbor erőövet visel. Felszerelését egy velociraptor trófea, egy quwarg királynő trófea és egy hadroszaurusz trófea színesíti. Jobb kezében egy kvazár kardot, bal kezében egy Pusztítás Botját tart. Lőfegyvere egy hosszú íj. Lát téged! Vajon hogyan? Auráját érzékelve máris tudod, jelleme gonosz, akárcsak Neked. Összebarátkoztok egymással. Az ő neve Sistergő Pumpa. Telepatikus kapcsolatot létesíttek. Bye-bye-t és csocsit mondtok egymásnak, aztán továbbállsz.
KT tagságot nem írt a leírás, fordulóban 6500-as karakterszám látható elérhetőségnek.
[Forrás: forduló]